Užkandžiai
Užkandžiai – tai paprastai nedidelės maisto porcijos, kurias esame pratę valgyti prieš valgį ar tarp valgių. Didelė užkandžių įvairovė, kalbant apie jų išvaizdą, ingredientus ir skonio savybes, rodo, kad tai puiki sritis, kurioje gali pasireikšti kiekvieno iš mūsų fantazija.
Ši maisto rūšis išpopuliarėjo dar praėjusio šimtmečio pradžioje, kai Šv. Luiso pasaulinėje mugėje milijonams išalkusių mugės lankytojų buvo pristatyti nauji ir iki tol nematyti bei neragauti užkandžiai ir gėrimai. Daugybė greitų, skanių ir alkį puikiai malšinančių patiekalų, kuriuos šiandien esame pratę matyti kiekvienoje prekyvietėje, kavinėje ar restorane – atsirado daugiau nei prieš šimtą metų ir palengva paplito visame pasaulyje.
Užkandžiai – tai paprastai nedidelės maisto porcijos, kurias esame pratę valgyti prieš valgį ar tarp valgių. Didelė užkandžių įvairovė, kalbant apie j
ų išvaizdą, ingredientus ir skonio savybes, rodo, kad tai puiki sritis, kurioje gali pasireikšti kiekvieno iš mūsų fantazija.
Ši maisto rūšis išpopuliarėjo dar praėjusio šimtmečio pradžioje, kai Šv. Luiso pasaulinėje mugėje milijonams išalkusių mugės lankytojų buvo pristatyti nauji ir iki tol nematyti bei neragauti užkandžiai ir gėrimai. Daugybė greitų, skanių ir alkį puikiai malšinančių patiekalų, kuriuos šiandien esame pratę matyti kiekvienoje prekyvietėje, kavinėje ar restorane – atsirado daugiau nei prieš šimtą metų ir palengva paplito visame pasaulyje.
-
€1,664.00
Pasiūlymas šeimos šventei
Pasiūlymas pritaikytas šeimos šventeim, puikiai tinka ir kitoms progoms.- Gimtadienis, Draugų susibūrimas, Konferencija/seminaras
- 30
- 150km
€55/žm. -
€546.00
Maisto pasiūlymas krikštynoms
Šis pasiūlymas paruoštas krikštynų ar panašiai šventei, siūloma daug vieno kqsnio sumuštinių ir kitų užkandžių, kuriuos patogu valgyti vaikams.- Krikštynos
- 15
- € 36.00/vnt
- 150km
€36/žm. -
€188.00
Užkandžių pasiūlymas skirtas bernvakariui
Šis pasiūlymas pritaikytas bernvakariams ir panašiems renginims, kurių metu reikia vieno kasnio sumuštinių ir panašių užkandžių.- Bernvakaris/mergvakaris
- 15
- 50km
€13/žm. -
€1,325.00
Maistas įmonės šventei su griliumi ir pusryčiais
Pasiūlymas puikiai tinka įmonėms, kurios savo šventes planuoja sodybos ar panašiose vietos su nakvyne. Į pasiūlyma įtrauktas grilinikas, kuris vietoje gamina maistą. Sekančiai dien ai įskaičiuoti pusryčiai.- Įmonės vakarėlis
- 45
- € 30.00/vnt
- 150km
€29/žm. -
€638.00
Maistas įmonės kalėdiniam vakarėliui
Pasiūlymas paruoštas įmonės kalėdiniam vakarėliui, puikiaii tinka ir kitoms įmonės šventėms.- Įmonės vakarėlis
- 25
- € 20.00/vnt
- 150km
€26/žm. -
€586.00
Maisto pasiūlymas įmonės renginiui
Šis pasiūlymas puikiai pritaikytas įmonės vakarėliui arba kitai panašiai šventei- Įmonės vakarėlis
- 25
- 150km
€23/žm.
-
Vieno kąsnio užkandžiai
Užkandžiai prie vyno
Užkandžiai prie alaus
Užkandžiai gimtadieniui
Užkandžiai vakarėliui
Tortilijos
Tartaletės
Brusketos
Lavašo suktinukai
Sumuštiniai
Užkandėlės
Be jokios abejonės užkandžiavimas nėra tik šių laikų fenomenas. Nereikėtų pamiršti ir kur kas senesnių laikų – juk viskas, ką valgome šiandien, turi gilias ir senas istorines tradicijas. Toks šio maisto populiarumas yra natūralus reiškinys, nes evoliucija skatina žmones atsisakyti dažno valgymo didelėmis porcijomis. Kiekvienas žinome, kad rekomenduojama valgyti mažomis porcijomis reguliariais intervalais kelis kartus per dieną.
Tradiciškai tokios maisto rūšys gaminamos iš ingredientų, kurie paprastai naudojami ir lengvai prieinami kiekvieno namuose. Jų pagaminimas, kaip anksčiau, taip ir dabar, dažniausiai nereikalauja daug laiko, todėl visada galime užtikrinti, kad svečiai neliks alkani.
Kadangi įvairūs užkandžiai dažniausiai turi pakankamai žmogaus organizmui reikalingų medžiagų ir neapsunkina virškinimo sistemos, ši maisto rūšis yra labai populiari įvairiose šventėse ir renginiuose, įskaitant vestuves, krikštynas, įmonių vakarėlius, vaikų šventes ir kitus renginius. Užkandžiai numalšina svečių alkį ir padeda jiems lengviau sulaukti, kol bus patiekti pagrindiniai ir karšti patiekalai.
užkandžių gamybai galime panaudoti daugybę įvairiausių priemonių ir produktų: nuo grūdinių kultūrų, makaronų, mėsos, paukštienos iki daržovių, vaisių, riešutų ar net uogų – jei norime saldesnių užkandžių, kuriuos patiektume prie kavos, arbatos ar kitų saldžių ir karštų gėrimų. Jų maistinė vertė taip pat gali būti nevienoda. Atsižvelgiant į svečių auditoriją, šventę ar renginio tematiką – jie gali būti dietiniai ir sudaryti tik iš natūralių ir mažai apdorotų ingredientų, arba sotesni, daugiau angliavandenių turintys ir riebesni produktai.
Dėl platus maisto produktų spektro, greito paruošimo, galimybės pasitelkti savo fantaziją, eksperimentuoti, nesunkiai pritaikyti meniu pagal svečių skonį ir pageidavimus ši maisto rūšis yra tokia patraukli bet kuriame pasaulio kampelyje. Užkandžiai neabejotinai yra viena iš labiausiai ir plačiausiai pripažintų švenčių, vakarėlių ir įvairių renginių sudedamųjų dalių.
Be jokios abejonės užkandžiavimas nėra tik šių laikų fenomenas. Nereikėtų pamiršti ir kur kas senesnių laikų – juk viskas, ką valgome šiandien, turi gilias ir senas istorines tradicijas. Toks šio maisto populiarumas yra natūralus reiškinys, nes evoliucija skatina žmones atsisakyti dažno valgymo dide
lėmis porcijomis. Kiekvienas žinome, kad rekomenduojama valgyti mažomis porcijomis reguliariais intervalais kelis kartus per dieną.
Tradiciškai tokios maisto rūšys gaminamos iš ingredientų, kurie paprastai naudojami ir lengvai prieinami kiekvieno namuose. Jų pagaminimas, kaip anksčiau, taip ir dabar, dažniausiai nereikalauja daug laiko, todėl visada galime užtikrinti, kad svečiai neliks alkani.
Kadangi įvairūs užkandžiai dažniausiai turi pakankamai žmogaus organizmui reikalingų medžiagų ir neapsunkina virškinimo sistemos, ši maisto rūšis yra labai populiari įvairiose šventėse ir renginiuose, įskaitant vestuves, krikštynas, įmonių vakarėlius, vaikų šventes ir kitus renginius. Užkandžiai numalšina svečių alkį ir padeda jiems lengviau sulaukti, kol bus patiekti pagrindiniai ir karšti patiekalai.
užkandžių gamybai galime panaudoti daugybę įvairiausių priemonių ir produktų: nuo grūdinių kultūrų, makaronų, mėsos, paukštienos iki daržovių, vaisių, riešutų ar net uogų – jei norime saldesnių užkandžių, kuriuos patiektume prie kavos, arbatos ar kitų saldžių ir karštų gėrimų. Jų maistinė vertė taip pat gali būti nevienoda. Atsižvelgiant į svečių auditoriją, šventę ar renginio tematiką – jie gali būti dietiniai ir sudaryti tik iš natūralių ir mažai apdorotų ingredientų, arba sotesni, daugiau angliavandenių turintys ir riebesni produktai.
Dėl platus maisto produktų spektro, greito paruošimo, galimybės pasitelkti savo fantaziją, eksperimentuoti, nesunkiai pritaikyti meniu pagal svečių skonį ir pageidavimus ši maisto rūšis yra tokia patraukli bet kuriame pasaulio kampelyje. Užkandžiai neabejotinai yra viena iš labiausiai ir plačiausiai pripažintų švenčių, vakarėlių ir įvairių renginių sudedamųjų dalių.